ons verhaal
Over Vertrouwen - dat zit diep geworteld bij La Confiance
“Mijn overgrootvader, bakker Jozef Borms, en zijn partner August richtten in de jaren 1920 La Confiance op. Ze kozen niet toevallig voor deze naam, Confiance betekent vertrouwen. Jozef geloofde dat je het vertrouwen van mensen wint met eerlijkheid, betrouwbaarheid en door elke dag naar de beste resultaten te streven.
Enkele jaren geleden vond ik zijn speculoosrecept terug. Dat inspireerde me om mijn droom te volgen, vervuld van dezelfde waarden die mijn overgrootvader koesterde. Vandaag brengen we dit familierecept uit 1924 opnieuw tot leven met enkel de beste biologische ingrediënten. Om iedereen te laten genieten van de sublieme smaak van La Confiance speculoos!"
Leo Borms
Founder La Confiance
Het team
Al onze lekkere koeken worden vol passie gemaakt door hét schoonste team in Dendermonde.
Naast onze biologische speculoos van La Confiance bakken we hier ook smaakvolle èn gezonde stukjes plezier onder het merk Ceval. Meer info over Ceval kan je hier vinden.