La Confiance boterspeculoos met tarwe van onze belgische boer Thibault

La Confiance boterspeculoos met tarwe van onze belgische boer Thibault

La Confiance is een unieke Belgische speculoos met een uitzonderlijke smaak. Het authentieke familierecept uit 1924 wordt terug tot leven gewekt met enkel de beste, biologische ingrediënten: échte roomboter, verschillende zorgvuldig geselecteerde kruiden... En de biologische bloem die we gebruiken is afkomstig van boer Thibault uit Beaumont (Henegouwen). Zijn foto vindt u op onze verpakking en zijn verhaal leest u hieronder.

Deze speculoos werd officieel erkend door VLAM als streekproduct en door een internationale jury van meer dan 200 chefs bekroond met een 3-sterren Superior Taste Award.

Maak kennis met Thibault, de boer van onze Belgische biotarwe.

Belgische biotarwe van topkwaliteit vinden, was geen eenvoudige opdracht: 80% van de tarwe die in België verwerkt wordt, wordt namelijk geïmporteerd. Maar uiteindelijk vonden we boer Thibault in Beaumont. Thibault teelt zijn tarwe volledig natuurlijk en biologisch. Niets geforceerd, puur natuur en zongerijpt. De kwaliteitsvolle bloem die Thibault van zijn tarwe laat malen zit daardoor boordevol smaak. En dat proeft u in onze speculoos.